Bygningen

Rummelige boliger med lys og luft

Nærområdet

Poppelstykket 12 ligger centralt, tæt ved Ny Ellebjerg Station og alt, hvad hjertet kan begære af butikker og aktivitetsmuligheder.

Valby Idrætspark ligger lige rundt om hjørnet. Bebyggelsen ligger lige bag et stort indkøbscenter, tæt på både McDonald og  Burger King, fitness-center, tankstation, kontorfaciliteter og meget mere.

Den nye grønne bydel

Hele området er i fuld gang med byudvikling. Det gamle Grønttorv er flyttet og masser af boliger, butikker og nærmiljø vil titte frem de næste par år.

Det er vores bud, at området bliver attraktivt for både unge og ældre samt for familier med børn. Nærheden til hovedtrafikveje og offentlig transport gør også området mere attraktivt end den indre by.

“Tårnet”

I august 2016 påbegyndte opførelsen af ny attraktivt placeret bebyggelse på 5 etager i et ”langhus” med 109 ungdomsboliger og et boligtårn på 10 etager med 22 meget rummelige familieboliger. Byggeriet er nu godt igang og udlejning af lejlighederne er påbegyndt. Hver onsdag i november fra kl. 16-18 har vi åbent hus – kig forbi og se lejlighed 5.

I boligtårnet etableres typisk 2 boliger pr. etager, og alle boliger orienteres så stuer og åbne køkkener er vendt mod syd/ øst eller syd/ vest. Til alle boliger hører en større altan eller terrasse.

Samlet opføres ca. 7.356 etagem², med  kælder på ca. 1.500 m².

Ungdomsboliger og penthouses

Ungdomsboligerne orienteres mod henholdsvis øst og vest, og der etableres franske altan til disse. Ungdomsboliger i stueplan har egen terrasse. På alle etager etableres fælles opholdsrum og på 3. sal en større fælles tagterrasse.

Over ungdomsboligerne etableres 3 attraktive penthouse-lejligheder,  der har hver deres separate større tagterrasse og i stueplan vil 19 boksbutikker med yderst rimelig husleje etableres for at skabe liv og lys i stueetagen.

Desuden opføres kælder til parkering, pulterrum, vaskeri m.m.

Materialer

Der er lagt stor vægt på den arkitektoniske udformning, og facaderne udføres i mørke teglsten  med vinduer i naturelokseret aluminium. Altaner fremstår hovedsageligt i glas og med farve tilpasset vinduerne.

På tagene etableres solceller, terrasseanlæg eller begrønning af disse med Sedum. 

Lejlighederne på Poppelstykket 12 er udlejede nu

Skriv til DEAS, hvis du er interesseret i at komme på venteliste til en lejlighed på Poppelstykket 12