Boligerne - Poppelstykket 50

Se vores prøvelejlighed og læs om tankerne bag projektet

Lejligheder med lys og luft

Store lejligheder med masser af plads, delevenlige

Poppelstykket 12 – nu nr. 50, ligger midt i Valbys Grønne Område. Midt i det hele, nær det gamle Grønttorv og bliver en central del af det nye kvarter i Valby Soho.

Den spændende arkitektoniske løsning har resulteret i dejlige lyse lejligheder i en ejendom, som passer perfekt ind i det eksisterende miljø i Valby.

Poppelstykket 50 får 10 boligetager med 22 lejligheder på ca. 94 – 121 kvm. Det bliver muligt at vælge mellem 4-5 værelser. Alle lejligheder har tagterrasse, altan eller taghave. Alle lejligheder er indrettet, så de er delevenlige. Det vil sige, at de egner sig til studieboliger, hvor 2 eller flere studerende deler lejlighed.

Alle lejligheder er lyse og rummelige og indrettet med interiør i de bedste materialer.

Fremvisning af lejlighederne

Trivsel for alle

Der er fællesrum i gården, parkeringskælder og 248 cykelparkeringspladser. Der er i det hele taget lagt op til et godt, praktisk og hyggeligt nærmiljø for at lette dagligdagen for husets beboere.

Fleksible moderne boliger i høj kvalitet.

Gulve udføres i lamelparket eg. Køkkener er HTH, hvide med bordplade som corian. Hårde hvidevarer fra Siemens.

Vægge og døre er hvidlakerede og overalt fremstår lejlighederne lyse, luftige og lækre.

Huslejen bliver mellem ca. 14.500 til ca. 18.500 kr./mdr. Hertil kommer a conto-betaling for varme og vand på omkring 90 og 45 kr./kvm.

Udlejning af boligerne er startet

Kontakt os for fremvisning af boligerne

Poppelstykket 12 bliver til Poppelstykket 50 fremover

I stueetagen bliver der hyggelige små butikker, caféer m.m.
Se mere på CopenhagenCubes.dk

Poppelstykket 12 ændrer adresse

Hele oplægget og alle tankerne omkring den nye bydel i Valby er meget ambitiøse, og Københavns Kommune og alle øvrige parter involverede i den nye bydel har lagt stor vægt på trivsel for dens nye og nuværende beboere.

Der skal være plads til alle i et farverigt og hyggeligt bohememiljø, studerende og ældre, børnefamilier og enlige i skøn samordning.

Poppelstykket 12 – det nye Poppelstykket 50, kommer til at huse unge studerende, idet der etableres 109 ungdomsboliger, og med 22 familieboliger og 18 butikker i stueetage er der lagt op til noget nyt og spændende, som vi håber, alle vil få glæde af.

Lokal nærhed

Bymiljø, nærhed til Ny Ellebjerg Station, store og små nærbutikker, kunst, kultur og caféliv bliver kendetegnende for den nye bydel, hvor Poppelstykket 50 tilbyder lejeboliger til alle generationer.

Ungdomsboliger til unge studerende, større lejligheder til familier med børn eller til seniorer, som vil nyde luft og plads og alligevel være midt i byen.

Lejlighederne på Poppelstykket 12 er udlejede nu

Skriv til DEAS, hvis du er interesseret i at komme på venteliste til en lejlighed på Poppelstykket 12